LOGO Loader GIF

Stria kezelése ,Hegek kezelése

Stria kezelése Plazmával

Hegek a bőrünkön.

A csúnyán gyógyult sérülések, vagy műtétek utáni hegek, az ún.atrófiás vagy kelloidos hegek(nem egyenletesen gyógyuló ,homorú vagy domború hegek) korrekciójában is segítségünkre van a plazma kezelés. E hegekre jellemző, hogy az ideális, vékony, vonalas, fehér hegvonal helyett, kiszélesedett, kezdetben elődomborodó, rózsaszínű, vagy lilás árnyalatú hegszövet képződik.Vagy a bőr szintje alatt homorú heg marad.

A heg gyógyulását fel tudjuk gyorsítani a plazma G készülékkel.Plazma hatására olyan biológiai folyamatok indulnak be amitől a nem normálisan gyógyult hegek visszalapulnk vagy pedig egyenletessé válik a bőr felülete.

 A kezelés fájdalommentes.Ismétlését a heg állapota határozza meg.

Minél régebbi a heg tapasztalat alapján annál gyorsabban halványodik.heg kezelése plazmával

Kérjen ingyenes konzultációt! Hernádi Szilvia 06702707336

Stria

A szülés után, a jelentősebb testsúlyváltozás ill. erőteljes növekedés kapcsán kialakuló striák szintén nagyon zavaróak lehet és sokakban gátlásokat okoznak. Ezekben az esetekben megváltozik, elgyengül a bőr eredeti szerkezete és a rugalmas kötőszöveti rostok arányának erőteljes csökkenése miatt, szétcsúsznak a bőr felületes rétegei.látható repedések jönnek létre.

Ezen az esztétikai hibákon is hasonló módon segít a plazma kezelés.stria kezelés plazmávalstria kezelés plazmávalstria kezelés plazmával

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu