LOGO Loader GIF

Perfekt body Belnatur narancsbőr kezelés

Perfekt body Belnatur narancsbőr kezelés

Ez egy speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és a cellulitos bőr javítására. Meleg terápiás eljárás, mellyel a testhőmérsékletünk megnövekszik, ezzel arra késztetjük szervezetünket, hogy lehűtse magát, amihez energiát von el a zsírsejtekből.

Vérbőséget fokozó géllel plusz egy erre a célra kifejlesztett kompressziós fóliával végezzük a kezelést. A kompresszióval a lágyzsírszövetet tömörítjük és hatunk a nyirokrendszerre, ezáltal jobban beáramlik a hatóanyag a nyirok-utakba, így a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek eltávolítása hatékonyabb lesz. Beindul a méregtelenítés!

A kezelés menete

Letisztítjuk a bőrt majd a perfect body ampullát bevisszük a kezelés céljának megfelelő géppel.Itt lehet fogyasztással is kombinálni.Majd a kiválasztott perfect body krémeket teszem fel.Ezután a maszk következik amit betekercselünk, majd hőtakaróval fedjük be a kezelendő felületet.15-30 perc hatóidő után eltávolítjuk a maszkot .

A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerület és a cellulit csökkenését eredményezi.

Mikor alkalmazzuk?

A test bőrének megereszkedésénél feszesítés céljából , narancsbőr csökkentésénél.

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu