LOGO Loader GIF

Fogyasztó kezelés kavitációs ultrahanggal

Fogyasztó kezelés kavitációs ultrahanggal

Az ultrahang következtében zsír sejteken belül kicsi kavitok képződnek.  Az ultrahangos hullám pulzálásának hatására ezek a kavitok kitágulnak, és összehúzódnak majd, mert nem tudják tolerálni, felrobbannak. Mivel a zsírsejtek száma felnőtt korban már nem változik, ezért a a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből.
A kavitáció maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:

–       narancsbőr (cellulit) kezelésére
–       zsírpárnák eltüntetésére
–       a nyirokkeringés javítására

A KEZELÉS MENETE
A kezelés teljesen fájdalommentes .Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsodása nélkül. A zsírsejtek roncsolása miatt a nyirokkeringésen keresztül távozik a zsír. A kavitációs zsírbontás után mindenképpen szükséges egy kiegészítő kezelés, melynek segítségével a zsír ki tud ürülni a nyirokrendszerbe.

Kavitációs  zsírbontással egy kezelés során egy testtáj 10×15 cm-es területen maximum 10 percen keresztül kezelhető, egy kezelés 40 perce.
Az alkalmazott kezelések száma általában 6-10 alkalom, mely függ Vendégem testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától.  A kezelések heti rendszerességgel vehetők igénybe.

AMI A KEZELÉS UTÁN TÖRTÉNIK, TÁPLÁLKOZÁS

A kezelést követő 1-2 napban a nyirokrendszeren, és a májon keresztül távozik a zsír. A májnak energiaként el kell égetni, ezért fontos, hogy máshonnan ne tudjon energiát nyerni, ezért a tökéletes eredményhez szükséges a kezelést követő 3 napban a cukor, szénhidrát, és alkohol bevitelének mellőzése. Jelentősen, 2.5-3.5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet.
Ellenjavallatok :
–    keringési zavarok
–    helytelen májműködés, veseműködés
–    súlyos cukorbetegség (diabetes)
–    belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
–    fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
–    láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
–    bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
–    terhesség, szoptatás

A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánlom , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra.
.A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Gyors és hatékony zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelést kiegészíthetjük más gépi kezeléssel is.

Dr.derm interferenciás vagy rádiófrekvenciás kezeléssel.Leírást keresd az oldalon.

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu