LOGO Loader GIF

Fogyasztás és feszesítés rádiófrekvenciával

Fogyasztás és feszesítés rádiófrekvenciával 

A rádiófrekvenciás kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának megfelelően hő keletkezik. A magas frekvenciájú áram felmelegíti a zsírsejteket. Ez által megnyílnak a cellák falai, és a zsír egyszerűen kifolyik a kötőszövetbe, ahonnan a nyirokkeringés segítségével távozik.A cél az, hogy a bőrfelszín hőmérséklete elérje az 41-42 °C fokot, ami mélyebb rétegekben (zsírszövet) 50-60 °C fokos melegedésnek felel meg.Az emelkedett hőmérséklet fokozza a vér és nyirokkeringést, serkenti a rugalmas rostok újraképződését, így feszesebbé teszi azokat, 50 °C fok felett pedig beindítja a zsír bontását a mélyebb rétegekben. A zsírsejtek ennek hatására telítetlen zsírsavvá bomlanak, és számos méreganyaggal a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből.

Milyen érzés?

A rádiófrekvenciás zsírbontás nem fáj, csupán kellemes meleget lehet érezni.

Mire kell figyelni ?

A zsírunk a méreganyag raktárunk is ,ezért nagyon fontos a méreganyag kiürüléshez a sok víz ivása. A terápia akkor a legeredményesebb, ha a vendég naponta legalább 3-4 liter folyadékot fogyaszt, elősegítve a lebontott zsír  és méreganyag távozását.Kezelés után egy napig mérsékelten fogyasszon szénhidrátot ,hogy a "felolvasztott " energiát felhasználja a szervezet.Az eredmény a helyes táplálkozással fokozható.A kezelés napján vagy az azt  követő nap a sportolás szintén növeli a kezelés eredményét,mert az így könnyen elérhető energiát azonnal felhasználja a szervezet.

Kinek ajánljuk?

Tökéletes megoldás azok számára akik nehezen tudnak bizonyos helyekről centimétereket fogyni.Akár has,hát ,kar,láb,fenékről lenne szó.Könnyen formálható a testünk ezzel a terápiával.

Mennyi idő múlva látható a kezelés eredménye és az milyen gyakran alkalmazható?

A rádiófrekvenciás zsírbontás többnyire már egy alkalom után szemmel látható  és sokszor már centiben mérhető változást mutat, de egyénenként változik, hogy mennyi kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A lerakodott zsír mennyiségétől is függ a kezelések száma, de általában 6-10 alkalom már jelentős változást hoz. Alkalmazását kúra esetén is csak hetente 1 alkalommal végezzük egyszerre egy területet kezelünk. Mert az eljárási folyamat során a szervezet fokozott igénybevételnek van kitéve. Az előírt heti mennyiségen felüli kezelés – a szervezet ürülési folyamatai miatt – nem eredményez radikálisabb vagy gyorsabb zsírbontást! 

Mivel lehet kiegészíteni hogy hatásosabb legyen?

A Dr.Derm interferenciás géppel kiegészítve még gyorsabb fogyás érhető el .Abban az esetben hogyha a bőrt is feszesíteni szeretnénk akkor a Belnatur perfekt bady kezelést szoktam alkalmazni, vagy pedig a plazma G készüléket.Ezek leírása  a honlapon megtalálható.

Rádiófrekvenciás fogyasztásRádiófrekvenciás fogyasztás

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu