LOGO Loader GIF

Thesara L bőrbe olvadó szálak TDN technológia

 A Thesara L TDN lifting kezelés

Lifting hatású kezelés a megereszkedett bőr feszesítésére.Az arc emelő hatás azonnal jelentkezik,az arckontúr határozattabbá válik. A bőrbe olvadó szálak hatása a kezeléstől számított 4 héten átfejti ki stimuláló hatását.Non-invazív lifting kezelés nincs szúrás nincs, nincs fájdalom,felépülési idő mégis látványos és tartós. A bőrbe olvadó szálak stimulálják a kollagén termelődést, ezáltal a bőr rugalmasabb,feszesebb,tömörebb lesz.A polusok összehúzódnak a bőr simábbá válik.Teljes arc és nyak területét fedheti le egyidejüleg.80 perces  pihentető kezelés

Mi a TDN technológia?

Transfer Double Nanosphere= Kettős Nanoszféra Átvitele A hatóanyagok nano méretű vivőanyagokba vannak beágyazva hogy a sejthártya lipiden keresztűl haladjanak, védve a külső erőktől. A "TŰ NÉLKÜLI" TDN oldat a lipiden keresztül halad a sejt belsejébe és a sejtek közötti útvonalon keresztül, a hatékonyabb penetráció érdekében. Ez a technológia teszi lehetővé a szálbeépítést,a teljes arc egyszerre történő megcélzását,nem csak egy területe vagy szakasz helyett. A TDN technológia legnagyobb előnye az invizivitás,biztonság és stabil behatolás.

Mik a PDO szálak?

Polidioxanonból készülnek,mely a bőrszövetbeillesztvemegemeli a megereszkedett szöveteket és stimulálja a kollagénszintézist,ezáltaljavítja a bőr általános állapotát és megjelenését.

Kezelés menete

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét viszünk fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat.A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát. A szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul. A bőrre kenve kellemes érzetet ad.
Ezt tápláló maszkkal fedjük, amely serkenti a vérkeringést és segíti a szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 30 perc alatt fejtik ki hatásukat. A maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe.A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.Az alkalmazása egyszerű, egy előírt procedúrát kell követni, egymás után több lépcsőben felvinni a bőrre a hatóanyagokat. 1 kezelés időtartama: 80 perc.A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbeolvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg. A kollagén felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, karöltve az elasztinnal. Az egészséges bőr alapvető eleme. Ameddig fiatalok vagyunk a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. A húszas éveink végén, a harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul, fokozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából. Sajnos a káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők gyorsabb vagy lassabb iramban, de mindenképpen egyre romlani fog a bőrünk állapota. Az antioxidáns hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszeseb, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd. Kezelés Ára

1 alkalom 39.000 ft  

4 alkalomas kúra eseteén 150.000 ft

 

 

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu