LOGO Loader GIF

Termikus ionizációs arcfiatalítás

Újdonság!

Termikus ionizáció!        A fiatal arcvonás ma már elérhető durva beavatkozások nélkül!

A modern kozmetika leginnovatívabb kezelése a Termikus Ionizáció. Non-invazív eljárás, tehát csak a hámréteg felső részében dolgozunk. Nagyon eredményesen tudjuk vele kezelni az apróbb, és mélyebb ráncokat, a pigmentfoltokat,hegeket, és a megereszkedéseket. A petyhüdt bőr szépen feszesíthető. A kezelés hatására a megerszkedett bőr összehúzódik, és helyén új friss bőr jön létre. Néhány hét alatt a kollagén, és elasztikus rostok sűrűbben szövik be a területet, ezáltal tömöttebb lesz  a bőr. 

Milyen kozmetikai problémák orvosolhatók a termikus ionizációval?

Az arcon és testen lévő komolyabb bőrproblémák kezelésére is alkalmas,mint például a szem környékén lévő szarkalábak,lógó szemhéj,orr-ajak barázda,toka feszesítés,sőt teljes arclifting,has és alkar, lógó és felesleges bőreltávolítására alkalmas kezelés.Ezen kívül a heges bőr halványítására is használható.

Működési elve:

Negatív és pozitív elektromos töltések elég közel kerülnek egymáshoz, a két töltés között vonzás alakul ki. Ilyenkor hirtelen egy (vagy több) elektromos ív jelenik meg. A szikrakisülés kialakulását azzal magyarázhatjuk, hogy az elektromos mező nagy térerősségének hatására néhány semleges gázrészecskéből egy-egy ionpár képződik, azaz a gáz ionizálódik. A keletkezett pozitív ionok a gázban a katód felé, a negatív ionok az anód felé gyorsulnak. Mozgásuk közben semleges részecskékkel ütközve további ionok keletkezését váltják ki. Az így kialakuló láncreakcióban a töltéshordozók száma rohamosan növekszik, és rövid idő alatt jelentős mennyiségű töltés halad át a gázon. A kisülés következtében a felhalmozott töltések mennyisége, és az általuk létrehozott térerősség csökken. Ennek következtében az ionok kevésbé gyorsulnak, így nem jön létre további ionizáció. Ezzel párhuzamosan egyre több pozitív és negatív ion semlegesíti egymást. Ezt az ionizációval ellentétes folyamatot rekombinációnak nevezzük. A rekombináció meg szünésének köszönhetően a bőrben kollagén termelése indul be.A készülék háromszög impulzussal működik.A szikrakisülésben a nagy sebességű részecskék miatt a gáz belső energiája megnő, a gáz felmelegszik.  A keletkező szikra normál hőmérséklete miatt az érintett terület azonnal reagál,ennek köszönhetően fog SEB NÉLKÜL a  fibroblaszt termelés beindulni.  Az impulzus nem hatol le olyan mélységben(már a hámban sem), hogy annak sérülése gyógyulással járjon .Nincs seb nincs gyógyulási idő.Háromszög impulzussal működik ,ennek köszönhetően automatikus kollagén indukció keletkezik.Ettől lesz a bőr egyre feszesebb és rugalmasabb.

 Fenti leírtak alapján enyhe bőrpír következik csak a kezelést követően ezért biztonságos eljárás.Másnap már enyhe viszkető érzést tapasztalunk.Pár napig picit érdes vastagabb bőrt érzünk ami a megfelelő utóápolással gyorsan elmúlik .Majd folyamatosan simább ránctalanabb lesz a bőr heteken keresztül javul a bőr állapota.Az eredmény nagyon tartós.A kezelést ismételni egyéni bőrbrobléma alapján tudom meghatározni. Konzultációra van lehetőség 4000 ft /alkalom ezt levonom a  kezelés alkalmával.Kezelést kombinálni lehet a már jó ismert Thesera L bőrbe olvadó bioszáll kezeléssel is.Így több oldalról támogatjuk a bőrt .

Mennyi ideig tart az eredmény?

Az elért eredmény a bőr természetes öregedésével múlik el.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

Területtől függően 20-50 percig +az érzéstelenítés 20 perc

Mi a kezelés menete?

Letisztítom, majd a kezelés típusa szerint ,használok érzéstelénítőt .Nem fájdalmas érzéstelenítő nélkül sem, csak kellemetlenebb.Ezután kezelem a recés ,vagy a sima fejjel.Ezt követi az utóápolás.Nagyon fontos, hogy kezelés után csak a megbeszélt krémeket használjuk.Kezelést követően 50 es fényvédőt használjunk 9 hétig. Kezelés után  enyhe bőrpír érezhető ami hamar elmúlik.Másnap már enyhe viszkető érzést tapasztalunk.Pár napig picit érdes vastagabb bőrt érzünk, ami a megfelelő utóápolással gyorsan elmúlik .Majd folyamatosan simább ránctalanabb lesz a bőr,majd heteken keresztül javulni fog .A végső eredmény nagyon tartós, látványos .A kezelést ismételni egyéni bőrbrobléma alapján tudom meghatározni. Konzultációra van lehetőség 4000 ft /alkalom ezt levonom a  kezelés alkalmával.Kezelést kombinálni lehet a már jó ismert Thesera L bőrbe olvadó bioszál kezeléssel is.Így több oldalról támogatjuk a bőrt .

Mikor végezhető a kezelés?

Csak őszsztől tavaszig végezhető a fényvédelem miatt.

Ára kezelt felület nagyságától függően 30000 ft tól 80000 ft ig

Sokan kérdezeik miben más a plazma pen ,a plazma G,és a termikus ionizáció.?Három különböző ív jön létrepont, ezért teljesen más gépek ,illetve más eljárás.

 

 

 

 

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu