LOGO Loader GIF

Rozácea, bőrpír kezelése

Mi is aza rosacea?
A rosacea egy krónikus gyulladásos bőrbetegség, ami leggyakrabban az arcunkat, pontosabban a homlokunkat, az orrunkat, az állunkat és az orcánkat érinti – általában szimmetrikusan.Első stádium: állandó bőrpír eleinte kisebb foltokban jelentkezik, később ezek a foltok összefolyhatnak, nagyobb erületű bőrpírt hozva létre.Második stádium: göböcskék ekkor már a faggyúmirigyek gyulladásának hatására vörös csomók keletkeznekHarmadik stádium: bőrduzzanatok A betegség ezen szakaszában nagyobb, gennyes csomók jelennek meg nemcsak az arcon, hanem a nyakon, a mellkason és a háton is.A betegség oka nem tisztázott, kialakulásához szükséges örökletes hajlam és különböző környezeti faktorok hatása is.A hormonális változások hatása egyértelmű a panaszok kialakulásában, ezért a tünetek a menopauza, klimax környékén kifejezetten romlanak, vagy ebben az időszakban jelennek meg.A rosacea sok betegnél kapcsolatban van egy mikroszkópikus méretű élősködő, a Demodex bőratka (Demodex folliculorum és Dermodex brevis akták) elterjedésével, ami a szőrtüszőkben, faggyúmirigyekben él.Eredményes kezelés plazma'G vel:Mivel sok esetben a Demodex nevű bőratka okozza a bőrgyulladást így plazma kezelésekkel nagyon látványosan javítható ez a bőrtünet.Sok esetben teljesen megszűnik. 
Plazma hatásaiA plazma kisülés hatásai:
A kitágult ereket pedig E-light technológiával lehet orvosolni. A fény elnyelődik az erekben egy speciális szűrőt használva. A kezelés során keletkező hő elpusztítja az ér belső falát, ennek következtében az zsugorodik, elzáródik, majd felszívódik. A kezelés után kialakuló vöröses-lilás elszíneződés 24 órán belül megszűnik. A kezelt erek még 10-14 napig láthatók, majd felszívódnak. A rosacea esetében ezen túl a villanófény baktériumölő, kollagén stimuláló és gyulladáscsökkentő hatását is kihasználjuk. 
Hámlasztó kezelést is szoktam alkalmazni bizonyos esetekben mert az elhalt hámréteg eltávolításával az atka illetve atka tetemei  száma szintén csökken .Így javulás lép fel.

 

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu