LOGO Loader GIF

Plazma'G kezelés

PLazma'G!          

Plazma'G egy magyaroszágon levédett kozmetikai gép!!!!

Ami nem okoz pörkösödést sebképződést .Nem keverendő össze a Plazma pennel ami két külön gép és eljárás. Itt nem zsugorítunk ,nem szublimálunk stb. A plazma G különlegessége a biztonságos szelektálás mivel nagyon hatékonyan öli meg a  gyenny keltő baktériumokat ,vírusokat az egészséges emberi sejteket nem bántva.Igy nagyon sok bőrproblémát meg tudunk gyógyítani vele.Valóban gyógyítani antibiotikum és A viamin származék nélkül!  A plazma kezelések során az aknés gyulladt ,rosaceás tünetek nagyon hamar elkezdenek javulni. Egyre kissebbek könnyebben kinyomhatóak lesznek .Az aknék, sebek hamarabb gyógyulnak, heges bőr állapota hamar javul.Kevesebb lesz a miteszer is.Említettem a szelektálást,hogyan is müködik a ráncok javulása? Az öregedő sejteink nem bírják ki a rájuk nehezedö plazma villámot,míg az egészséges sejtek igen.Így szelektálódnak majd a "rossz sejtek" helyett újak keletkeznek.Sejtfalak kifeszülnek így javul a sejt anyagcseréje.tt még pirosodás sem lesz a kezelés végére.A legkülönlegesebb gépem és egyben a legnagyobb  kedvencem is.Elsőként volt szerencsém kipróbálni, azonnal szerelem lett.Így már sok éves tapasztalattal a hátam mögött biztosíthatom hogy ezek valóban így vannak.Sok ráncot tüntettem már el vele,gyógyítottam meg aknés bőröket,hegeket,striákat, rosaceát.A kis csodával.

A plazma G eljárás pulzáló korona kisüléssel dolgozik. Nem sérti a bőrt , nincs szükség fájdalomcsíllapításra és nincs “gyógyulási idő”, nincs hegesedés és utólagos pigmentáció!!!!!!!

Mi is az a Plazma?

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el.

Előnyei:

A plazma kisülés hatásai:

 A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható:

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu