LOGO Loader GIF

Mikromasszázs relax kezelés

Mikromasszázs 

A lifting'G készülék mikromasszázsa során lüktető elektrosztatikus mezők kialakításával hatunk a bőr és a bőr alatti kötőszövet működésére.Ez a rezgés,azaz oszcilláló más terápiás formákka lellentétben kifejezetten kiméletesen hat,és bejut a különféle szöveti rétegbe(bőr,kötőszövet,zsírszövet,izmok,vér-és nyirokedények) A kezelés nem invazív, nem traumatikus gyengéd módszerének köszönhetően már nagyon korai szakaszban is alkalmazható pl. egy sérülés vagy operáció után. Segít eloszlatni még a makacs ödémát is, a szöveti folyadékban lévő anyagok szállíthatóbbá válnak.A szem körüli karikák csökkennek.A szövetbe jutó rezgések edzik az arc izmait beindul a kollagén termelődés a sejtek regenerálódnak így a bőr megtartja fiatalos kinézetét.

Az eljárás eredményesen alkalmazható:ödéma csökkentésére,nyirokfolyadék normalizálására.fájdalomcsillapításra,gyulladás csökkentésére,sebgyógyulásra,eritéma/pőrpír /csökkentéséra,szem körüli karikák csökkentésére,izomerősítésre,izomgörcs lazítására.

Kezelést lehet kombinálva használni bármely regeneráló kezeléshez vagy arc masszázs előtt.Ez a kezelés pihenő és relaxáló ! 

Nagyon jó ajándékötlet  is lehet annak aki szereti a pihentető kezeléseket.

Relax csomag : Letisztítás+peeling+Arcmasszázs+mikromasszász+Maszk

Relax csomag ára :7000 ft kezelés ideje kb.1 óra

 

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu