LOGO Loader GIF

Genosys- genetikai újjáépítő rendszer

Genosys- genetikai újjáépítő rendszer

Az emberi szervezetet 60 trillió sejt építi fel, és minden egyes cella körülbelül 22 000 génkódot tartalmaz, melynek a neve GENOM.A modern tudomány szerint a bőr öregedésének egyik fő kiváltó oka a sejtek DNS károsodása. Az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A GENOSYS végre új utat nyitott a kozmetika területén, erőteljes bőrmegújító rendszer  mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.A Genosys kezelés során mikrosérüléseket hozunk létre orvosi erősségű és tisztaságú  hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, emellett stimuláljuk a természetes kollagén termelést, a sebgyógyulási folyamatok beindításával.Az így bevitt aktív hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében. A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, ezért gyors a gyógyulási idő.A számtalan mikrosérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul. A kezelés során használt GENOSYS® szérumokat a célnak megfelelően választjuk ki. A különböző szérumok innovatív bőr újjáépító anyagokat tartalmaznak, mélyhidratáló, anti-oxidáns, fehérítő hatású hatóanyagokat is tartalmaznak, a problámának megfelelően.Ezután peptid gél maszkot helyezek a bőrre hőérzékeny biomátrixával a nedvesség elpárolgásával hűti a kezelésen átesett bőrt. A bőr felveszi a nedvesség egy részét, ezáltal több hatóanyagot képes felszívni. A benne lévő kamilla nyugtat, a peptid és a kollagén fiatalít. Hidratáló hatása 3-szor jobb, a hidratáló krémek, és textilmaszkok hidratáló hatásánál.

Kinek javaslom?

A mikrotűs kezelés a lézeres bőrmegújítás alternatíváját jelentheti azoknál , akiknél nem végezhető lézeres beavatkozás, vagy kevesebb kockázatot vonzó, kevésbé invazív eljárást keresnek. Ez a kezelés egy biztonságos alternatívát kínál, mellyel csökkenthetjük a ráncokat, javíthatjuk az aknés hegeket, a pigmentációt és a striákat.

Hol alkalmazható?  Genosys kezelést arcon, szemkörnyéken, nyakon és dekoltázson végezzük,kérhető külön szem környékén is.

Utóápolás!

 A kezelést követően a bőr pirosodása tapasztalható, mely a bőr minőségétől, és a tű méretétől függően, maximum 24 órán belül elmúlik.Kezelés után csak a megbeszélt krémek alkalmazhatóak. Ezt követően a bőr finom hámlása tapasztalható.A kezelést követően nagy hangsúlyt kell fektetni a bőr megfelelő fényvédelmére 50 es fényvédő használata minimum 5 hétig kötelező! És a megfelelő hidratálásra.A kezelést 5 hetente végezhetjük a kívánt hatás eléréséig. Közben face lifting kezeléssel kiegészíthető, hogy a bőr alatti izmokat regenerálva a bőrünk tömörebb és feszesebb legyen.Ez a kezelés nyáron nem végzhető. Kezeléseket május elejéig végzem.

Kezelés Ára 25000 ft kb 2 óra szükséges hozzá

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu