LOGO Loader GIF

Bőrfiatalítás E-light(ipl+Rf) techológiával

 

Bőrfiatalítás E-light(ipl+Rf) techológiával

A bőr öregedési folyamatainak során elveszti rugalmasságát, petyhüdt, ráncos lesz. A napnak és a környezeti ártalmaknak kitett bőr hiperpigmentált, tágult hajszálerekkel átszőtt. Ezeken a problémákon segít az E-light technológia.

Az E-light technológiáról:

Az E-light technológia a normál IPL készülékek legújabb és legeredményesebb továbbfejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, magasabb hatásfok és nagyobb eredmények érdekében. A két technológia ötvözésének eredményeképpen a kollagén és elasztin rostok megújulnak, újraépülnek, láthatóan megfiatalodik a bőr.Az optimális eredmény eléréséhez 6-10 kezelésre van szükség.A kezeléseket 2 hetente ajánljuk kúrában.E-light készülék előnyei :gyors biztonságos fájdalommentes!

Bőrfiatalítás, fotorejuvenáció:

A kor előrehaladtával a bőrsejtek működése lelassul, és a bőr elvékonyodik. Az elasztin hálózat (a bőr feszességéért felelős protein), illetve a kollagénrostok (a fő szerkezeti protein), amelyek a külső réteget védik, meglazulnak és ezáltal károsodást okoznak a bőr felszínén. A kezelés hatására, a szelektív hőhatás miatt a kollagénrostok összehúzódnak, feszesebbé válnak. Hosszabb távon, a fibroblast sejtek stimulálásával megindul a kollagén képződés.
A kezelés hatására csökken a ráncmélység, megújul a bőr, feszesebb és fiatalosabb lesz.
A kezelést a látványos és hosszan tartó eredmény érdekében kúraszerűen érdemes végezni.

Hosszabb távon, a fibrolast sejtek stimulálásával megindul a kollagén képződés.
A kezelés hatására csökken a ráncmélység, megújul a bőr, feszesebb és fiatalosabb lesz. 
A kezelést a látványos és hosszan tartó eredmény érdekében kúraszerűen érdemes végezni, 3-4 hetente kezelés után fényvédelem szükséges!A kezeléseket ősztől tavaszig végzem.

E-light készülék további alkalmazási területei:

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu