LOGO Loader GIF

Akné, pattanások és hegek kezelése

Akne kezelése 

Saját tapasztalatból tudom mennyire zavaró mikor az arcunkon megjelennek különböző okokból a nemkívánatos pattanások aknék. Sokáig harcoltam saját bőrömmel és igy már sok sok vendégem bőrét sikerült részben vagy teljesen kigyógyítani ebből a "betegségből".Két részre osztanám a kezelési protokolt.A tini és a felnőtt kori akne más és más kezelést igényel.

Tinédzserek kezelése:Hormonok hatására zsíros és problémás bőrük lesz.Amit sokszor a megfelelő otthoni ápolással karban lehet tartani .Vannak esetek amikor viszont szükség van kozmetikai kezelésekre is, hogy ne alakuljon ki heges és tág pólusú bőr később.

A legmodernebb eljárások és termékcsaládok átfogó megoldást nyújtanak az aknés bőr gyógyítására.A gigi ACNON termékeit használom .Sok esetben hámlasztással kombinálom. És a kedvenc gépemmel a plazma'G szenzációs plazma funkciójával.Pár kezelés alatt látványos javulás érhető el .

Fenőtt kori akne: Ez egy kicsit más mivel itt sok esetben belső okok okozzák az aknék kialakulását.Ebben az esetben mindig plazma kezeléssel kezdünk . Ha nincs komolyabb belső gyulladás vagy góc akkor szintén nagy javulás várható.Amennyiben a javulás szépen látható de  továbbra is jön egy- egy  "nagy " akne, akkor konzultáció során megbeszéljük merre keressük a gócot. (20 éves tapasztalattal ) megbeszéljük a lehetséges okokat .Ezután  szükséges orvosi vizsgálat fogorvos,hormonok,ételintolerancia...stb következik. Ha megvan az ok és a plazma kívülről támogatja a gyógyulást akkor a bőr képes teljesen regenerálódni.

Segíiségeim : Plazma 'G 

 Plazma funkció

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el.

Az általunk alkalmazott eljárás pulzáló korona kisüléssel dolgozik. Nem sérti a bőrt ezért nincs szükség fájdalomcsíllapításra és nincs “gyógyulási idő”, nincs hegesedés és utólagos pigmentáció.

A plazma  eljárás előnyei:

A plazma kisülés hatásai:

 A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható:

Ehhez az eljáráshoz nem kell kontakt gél, ezért nyílt sebekre és tetoválás után is azonnal használható, gyorsítja a gyógyulást.

ACNON a hatékony dermatológiai megoldás:

A GIGI Laboratories bemutatja elsőrangú, szabadalmaztatott ACNON termékeit az akne kezelésére és megelőzésére. A terméksor a betegség lefolyásának minden szakaszában hat. A termékeket vezető bőrgyógyászok és kémikusok segítségével fejlesztették ki. Az ACNON termékek aktív összetevő komplexét a GIGI Laboratories szabadalmaztatta.
KINEK AJÁNLJUK?
A termékcsalád átfogó megoldást nyújt:
• tinédzserek részére
• aknéra, rosaceára, gyulladásra hajlamos pániensek számára
• hormonális változások idején
• munkából, sportból, vagy egyéb okokból izzadásnak kitett vendégeink akne problémáira
• környezeti szennyeződésnek kitett pácienseinknek
• 40 feletti és/vagy menopauzában szenvedő vendégeink számára
Ez az új dermatológiai rendszer:
• Megtisztítja a bőrt, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, nem okoz irritációt
• Elősegíti a bőr megújulását
• Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését
• Semlegesíti az 5-alfa-reduktáz enzimet
• Antibakteriális és antimikrobális hatású
• Csökkenti az irritációt és a bőrpírt
• Megakadályozza az olyan anyagok kibocsátását, melyek lebontanák a zsírsavakat és károsítanák a felhám barrier funkcióját
• Semlegesíti a szabad gyököket
• Segíti a sebgyógyulást
• Megtartja a bőr optimális nedvességtartalmát

Glikopure hámlasztás

Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal, a bőr megújításáért. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett, látványos hatás érhető el vele. Hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül. A termékek használatával szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el, maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával. Hatékonysága a szalon kezelés és a házi használatra szolgáló anyagok (Retinol Forte termékek) együttes alkalmazásával biztosítható.

Utókezelések: A hegek eltüntetésére soft laser illetve E-light technológiával szüntethető meg.

E-Light

E-Light Technológia


Az E-Light technológia (IPL+ RF) két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energiaszint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása . Így sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima fénypulzus, amellett hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye. 

MIK AZ E-LIGHT AKNE KEZELÉS HATÁSAI?

A Safe Laser 150 lágylézer műszaki jellemzői

Teljesítmény: 150mW folytonos  (szórt sugárzás)
Hullámhossz: 660nm (piros fény)
AA – elemes (tartozék) vagy akkumulátoros működés
Rendelhető kiegészítő: száloptika  (1db sugár szűkítő tartozék)

Milyen betegségeken segít helyi kezeléssel a Safe Laser 150 lágylézer?

Kapcsolat

  • Hétfőtől-Szombatig Előzetes egyeztetés alapján!
    Vasárnap: Zárva
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 115.
Hernádi Szilvia: +36 70 270 7336

add map to website
© Copyright 2021 Esztétikacentrum.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
Honlapkészítés: Takiwebneked.hu